Eşti aici

Termeni si conditii

Stimati clienti,

Cu toate ca legislatia Romaniei nu este extrem de clara in ceea ce priveste utilizarea WEB-ului, exista o serie de responsabilitati si drepturi pe care trebuie sa ni le rezervam sau nu, dupa cum urmeaza:

Vizitarea de catre dumneavoastra a site-ului www.echipamente-medicale.ro confirma acceptarea acestor termeni si conditii, precum si respectarea lor.

Acest site este destinat sa furnizeze vizitatorilor informatii asupra companiei noatre precum a si produselor acesteia.

Preturile afisate in LEI contin TVA 20%, fiind valabile pentru clientii din Romania. Preturile afisate in EURO NU contin TVA si sunt orientative. La conversia EURO - LEU poate aparea o diferenta de curs in functie de momentul in care s-a efectuat conversia. Comenzilor efectuate in EURO (pentru clientii din strainatate) li se va mai aplica un comision de 5% (schimb valutar).

SC Electro Service 2002 SRL isi rezerva dreptul de a actualiza sau modifica termenii sau conditiile de utilizare in orice moment fara nici un aviz prealabil.

SC Electro Service 2002 SRL precum si societatile partenere nu isi asuma responsabilitatea pentru probleme directe, incidentale, de consecinta, indirecte sau alte prejudicii care pot aparea in urma utilizarii acestui site sau altor site-uri legate de acesta.

Va rugam nu distribuiti, modificati, transmiteti sau rescrieti continutul acestui site fara permisiunea scrisa a noastra.

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare de mai sus , va rugam sa nu utilizati acest web-site.