Eşti aici

Promax detergent dezinfectant lichid pentru spalat vesela

Pret estimativ transport: 
21.90 Lei

Costul transportului este orientativ si ia in considerare o locatie Fancourier standard din Romania. Costul final al transportului il veti obtine in momentul efectuarii procedurii de comanda.

28,00 Lei
Produsul este in stoc
Valabilitatea Ofertei: 
30-09-2016
Dimensiuni: 
. cm
Greutate: 
5 kg

Detalii

  • Produs antibacterian destinat degresarii, curatarii si dezinfectarii vaselor.Dezinfectare:se poate realiza prin două metode:
  • 1.Imersie a veselei într-o soluie de lucru 1.5% concentraie (75gr/ 5Litri apă) lăsând să actioneze timp de minim 30 minute.
  • 2.Aplicarea solutiei concentrate pe un burete si acoperirea veselei cu spuma rezultată (este cea mai eficientă deoarece se face concomitent cu spălarea).Spălare fără dezinfectare:se realizează fie prin crearea unei soluii de lucru (5 gr soluie concentrată la 5 litri de apă) fie prin aplicarea soluei concentrate direct pe burete cu ajutorul spumei rezultate se poate spăla. Aceasta ultimă metodă este mai eficientă deoarece odată aplicată această spumă si lasata 30 SECUNDE se face si dezinfec ia ei, după trecerea celor 30 de secunde se poate face clătirea cu apă curată
  • Ambalare: 5 Kg, 20 Kg
-+