Eşti aici

Tensiometru mecanic Littman 3M MODEL lightweight II S.E.

Pret estimativ transport: 
20.50 Lei

Costul transportului este orientativ si ia in considerare o locatie Fancourier standard din Romania. Costul final al transportului il veti obtine in momentul efectuarii procedurii de comanda.

315,00 Lei
Pret promotional: 
Produsul este in stoc
Termen de garantie: 
24 luni
Dimensiuni: 
(5.4x71) cm
Greutate: 
0.2 kg

Detalii

Stetoscopul Littmann Lightweight II S.E. este un instrument ideal ca entry-level, cu diafragma reglabila si capsula cu doua fete, care ofera performante acustice de incredere. Capsula in forma de lacrima faciliteaza pozitionarea acestuia sub manseta tensiometrului. Este o alegere potrivita pentru personalul medical, asistente medicale si studenti.

Caracteristici:

Greutate:118 gr.
Garantie: 2 ani
Diafragma reglabila
Capsula: Dubla
Diametru diafragma: 5,4 cm
Lungime tub: 71 cm

Garantie 2 ani

Beneficii:
Cel mai usor dintre toate stetoscoapele Littmann pentru adulti, cantarind doar 118 grame si avand lungimea de 71 cm.Cantarind doar 118 de grame, este cel mai usor dintre toate stetoscoapele Littmann pentru adulti, facandu-l mai confortabil pentru persoanele care poarta stetoscoapele lor pe tot parcursul zilei. Este o alegere potrivita pentru personalul medical, asistente medicale si studenti.
Capsula dubla ce ofera versatilitatea unei diafragme reglabile si a unui clopot deschis
Capsula in forma de lacrima pentru a-l pozitiona cu usurinta sub manseta tensiometrului si in zonele bandajate
Diafragma reglabila: sunete de frecventa inalta sau joasa prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei
Olive auriculare moi ce asigura o izolare acustica excelenta si confort
Tehnologia diafragmei reglabile - o inventie a companiei 3M - permite medicilor sa auda diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Apasati usor capsula pentru a auzi sunetele de frecventa joasa si apasati mai ferma pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.
Tubulatura elastica isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp, chiar daca stetoscopul se pliaza strans in buzunar. Olivele auriculare moi de tip "snap-tight" asigura o izolare acustica excelenta si un confort sporit. Tubulatura de ultima generatie nu contine latex, un beneficiu atat pentru profesionistii din domeniul medical cat si pentru pacientii care sunt sensibili.
Stetoscopul Lightweight II S.E. este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta si vine insotit de olive auriculare moi si instructiuni.

-+