Eşti aici

Despre noi

Grupul de firme Electro Service

Electro Service Galati este un grup de societati comerciale ce activeaza pe piata inca din anul 1992. Domeniul nostrul principal de activitate il reprezinta aparatura medicala.

Detalii

 

Echipamente-medicale.ro

Cu scopul initial de a oferi clientilor informatii despre serviciile propuse, in anul 2007 am creat echipamente-medicale.ro.Situl a fost transformat treptat intr-un magazin medical online.

Detalii

 

Elixmed mobilier & dispozitive medicale

Incepand din anul 2000 am decis sa ne extindem activitatea si catre sectorul de microproductie. A urmat o perioada de dezvoltare, specializari si investitii continue, iar astazi va punem la dispozitie o gama completa de produse sub marca Elixmed®.

Prin intermediul celor doua societati, SC Electro Service TC SRL si SC Electro Service 2002 SRL fondate in anii 1992 respectiv 2002, desfasuram urmatoarele activitati:

  • comercializare aparatura medicala si consumabile; 
  • productie de mobilier medical - marca proprie  Elixmed®;
  • reparatii aparatura medicala: laborator, explorari functionale, stomatologie;
  • instalare cabinete medicale (mobilier si aparatura).

 

In prezent activam in principalele orase din Romania, avand ca obiectiv comercial punerea la dispozitia clientilor nostri a unor produse cu un raport pret calitate foarte bun. Aceeasi caracteristica o au si articolele de mobilier medical, interesul pentru aceste produse fiind demonstrat de numarul mare de clienti din intreaga tara.

In Galati detinem un magazin de prezentare a produselor medicale precum si un atelier de microproductie. Toate serviciile puse la dispozitie sunt asigurate de o echipa manageriala profesionista precum si de buni specialisti in domeniu.
 

 

Prezenta pe web

Harta clientiScopul initial al existentei acestui site pe web-ul romanesc era sa oferim segmentului nostru de clienti cat mai multe informatii despre serviciile propuse.

In acelasi timp prezenta pe web deschidea noi oportunitati privind potentialii parteneri de afaceri si din tara si din strainantate.

Intrarea in lumea web-ului incepe pas cu pas sa si arate efectele, contactele stabilite prin acest mediu virtual fiind intro continua crestere. La 2 ani de momentul lansarii, sit-ul primeste un update important din punct de vedere al structurii si al interfetei utilizator. Mofidicarea esentiala o reprezinta orientarea catre partea de e-commerce promovandu-ne produsele pe care pana atunci le puneam in vanzare doar in magazine clasice.

Din acel moment si pana in clipa de fata activitea aferenta prezentei online a urmat un curs strict ascendent. Acest lucru ne a determinat sa ne concentram eforturile pentru a propune clientilor actuala varianta a site ului, realizata cu atentie la fiecare detaliu, pentru a face din vizita pe echipamente-medicale.ro o experienta online cat mai placuta.