Eşti aici

Dezinfectant de nivel inalt SEKUSEPT AKTIV - 1.5kg

Pret estimativ transport: 
21.00 Lei

Costul transportului este orientativ si ia in considerare o locatie Fancourier standard din Romania. Costul final al transportului il veti obtine in momentul efectuarii procedurii de comanda.

179,00 Lei
Pret promotional: 
Produsul este in stoc
Valabilitatea Ofertei: 
30-09-2016
Termen de garantie: 
20 luni
Dimensiuni: 
. cm
Greutate: 
1.5 kg

Detalii

Produs concentrat pulbere pentru instrumentar medical termosensibil

Substanta activa: acid peracetic.

Tipul preparatului: pulbere albă, miros slab.

Forma de prezentare: galetusa plastic de 1,5 kg.

Produs de Ecolab - Germania.

Indicatii: pentru curăţarea şi dezinfecţia instrumentelor şi dispozitivelor medicale termostabile şi termolabile (instrumentar medical din metal, plastic, cauciuc, sticlă, echipamente medicale, accesorii de anestezie, incubatoare nou-născuţi), inclusiv a endoscoapelor flexibile, în sectorul medical (spitale, cabinete medicale, policlinici, laboratoare, secţii de ATI, secţii de neo-natologie etc.)

Produsul nu se utilizează pentru dezinfecţia instrumentarului nichelat sau din aluminiu.

Indicaţii de folosire şi dozaj:

Sekusept Aktiv se foloseşte sub formă de soluţie de lucru. Soluţia de lucru se prepară cu apă rece de la robinet. Se adaugă cantitatea necesară de produs pulbere în apă şi se amestecă de cîteva ori într-un interval de 15 min., pînă la dizolvarea completă. Soluţia este acum gata de a fi utilizată. Produsul se poate utiliza la toate gradele de duritate a apei.

Dezinfectia instrumentarului medical, aparatelor de anestezie, protezelor dentare: Imediat dupa utilizare, se introduc instrumentele medicale şi garniturile de anestezie în solutia de lucru de concentraţie recomandată. Instrumentele sau aparatele care se pot dezasambla se desfac în elementele componente. Aveţi grijă ca instrumentele să fie scufundate complet în soluţia de lucru, evitînd formarea de bule de aer. După timpul de acţiune recomandat, instrumentele se scot şi se clătesc cu apă sterilă (in cazul dezinfectiei de nivel inalt) sau cu apă distilată (in cazul dezinfectiei de nivel scăzut).

-+