Eşti aici

Dezinfectant pentru maini HEXID

Pret estimativ transport: 
24.00 Lei

Costul transportului este orientativ si ia in considerare o locatie Fancourier standard din Romania. Costul final al transportului il veti obtine in momentul efectuarii procedurii de comanda.

25,00 Lei
Pret promotional: 
Produsul este in stoc
Dimensiuni: 
23 cm
Greutate: 
0.5 kg

Detalii

Utilizare

Produsul HEXID se foloseste pentru dezinfectia igienica si cirurgicala a mainilor prin frecare. Este indicat pentru dezinfectia mainilor personalului din spitale, din industria farmaceutica si cosmetica, a mainilor elevilor si salariatilor, a mainilor persoanelor aflate in deplasare, etc.

Se foloseste ca atare, nediluat. Pentru dezinfectia igienica a mainilor, se recomanda  3 ml. de  produs cu care se maseaza   mainile timp de 30 secunde; procedura se repeta de doua ori. Pentru dezinfectia cirurgicala a mainilor se recomanda 3 ml. de   produs cu care se maseaza   mainile timp de 90 secunde; procedura se repeta de doua ori.

Compozitie:

Clorhexidina 0,5%, Etanol 36%, Isopropanol 24%, Glicerina, apa demineralizata

Activitate biocida:

Bactericid conform NF EN 1500, 3ml. timp de 30 secunde de doua ori si conform SR EN 1276 nediluat timp de 1 min. Fungicid conform SR EN 1275 nediluat timp de 1 min. Virucid conform EN 14476+A1, timp de 1min. Mycobactericid si tuberculocid conform EN14348, timp de 1min. Dezinfectant chirugical conform EN 12791, 3ml. nediluat timp de 90 secunde de doua ori.

Se foloseste ca atare, nediluat. Pentru dezinfectia igienica a mainilor, se recomanda   3 ml de  produs cu care se maseaza   mainile timp de 30 secunde; procedura se repeta de doua ori. Pentru dezinfectia cirurgicala a mainilor se recomanda 3 ml. de   produs cu care se maseaza   mainile timp de 90 secunde; procedura se repeta de doua ori.

 

-+