Eşti aici

Tetrapod din aluminiu

Tetrapod din aluminiu
Pret estimativ transport: 
18.00 Lei

Costul transportului este orientativ si ia in considerare o locatie Fancourier standard din Romania. Costul final al transportului il veti obtine in momentul efectuarii procedurii de comanda.

65,00 Lei
Pret promotional: 
Produsul este in stoc
Termen de garantie: 
24 luni
Dimensiuni: 
97.5 cm
Greutate: 
0.89 kg

Detalii

Bastonul ortopedic din aluminiu cu patru picioare BA 4P ( baston tetrapod ) este un dispozitiv medical fabricat din aluminiu anodizat , de culoare argintie , avand o greutate proprie de numai 0,890 kg., ceea ce ii confera o mare manevrabilitate si usurinta in utilizare. Este un model versatil, ce se poate utiliza cu ambele maini , foarte eficient in exploatare, destinat persoanelor in varsta , celor care manifesta dificultati de echilibru sau instabilitate in timpul mersului , persoanelor predispuse la deplasari pe jos pe distante mari.

Manerul in forma de “T” este realizat din polipropilena de inalta densitate, foarte rezistent in timp si asigurand o aderenta sporita pe durata utilizarii. Se poate folosi atat in interiorul locuintei , cat si in exterior .

Bastonul ortopedic din aluminiu cu patru picioare este telescopic, se poate regla in inaltime, in functie de necesitatea utilizatorului, reglaj posibil in 10 trepte.

.Caracteristicile tehnice ale bastonului ortopedic din aluminiu cu 4 picioare BA 4P :

- greutate proprie : 0,890 kg.

- lungime baston : min. 74,5 cm – max. 97,5 cm

- inaltime utilizator : 1,55 – 1,95 m

- greutate maxima utilizator : 100 kg.

-+